Utolsó kommentek

  • dzsilla: statban láttam, h linkeltetek, nyugi :) (2010.10.08. 09:43) News
  • jeklybaba: nos nem vállalunk mindent a nagyközönség előtt, de ha te is megtaláltad lehet, hogy feleslegesen r... (2010.10.08. 01:08) News
  • dzsilla: pedig ezek tök jó képek, igazán elküldhetted volna :) (2010.10.07. 17:39) News
  • simiagi: OOO köszönöm szépen a napi mérleget:) Jó volt tegnap!!! Szupper:) (2010.06.25. 17:23) Népi Jóska, Bakonyi Betyár Sanyi
  • simiagi: Jaj köszönöm szépen!!! Ennyi drukkoló mellett már nem is lesz nehéz!!! Meg ugye az izgulás részét ... (2010.06.23. 21:48) trianontagadotibi alias 3T
  • Utolsó 20

2010.06.23. 18:45 Penzagi

trianontagadotibi alias 3T

Nah, versenyezzunk Jekli, ki ir tobbet!

AgiAgi nem tudok holnap sajnos menni a vedesedre, dolgoznom kell, de innen is kuldom az energyt!!! A videod mar bejarta a fel vilagot, nagyon szuper, ugyes vagy.

Az elobb eszembe jutott a mi utolso reggelunk Dorival az allamvizsga elott, amikor mindeketten felkeltunk 4kor, hideg volt, tel volt es amugyis fuuuujjjj! Egyszerre bujtunk elo a szobainkbol, ahol a tobbi kis lako meg puha meleg takaroba bujva szunnyadozott. Egyszerre egymasra hunyorogtunk a lampa vakito fenyenel, nyugtaztuk, hogy Jol van, Te is felkeltel... Kikuporodtunk a konyhaba, hogy a tobbiek meg nyugodtan aludhassanak, elohuztunk egy-egy takarot, bebugyolaltuk magunkat es nekialltunk az utolso hajranak. Lassan kivilagosodott, ebredeztek a tobbiek, idegszalaink kihegyezve, keszulodtunk. A zuhany alatt visszagondoltam egy fel evvel korabbi pillanatra, amikor arra gondoltam, jajjj, milyen lesz majd az allamvizsga reggelen, a zuhany alatt. Meg egy kerdes: Doooriiiii, mit vegyek fel? Ez jo lesz? Vagy a masik inkabb? Vegul magassarku felkap, cuccokat felpakol, mindenkinel valami, egy model, egy lapotp, meg egy taska, alig ferunk ki az ajton, lift csak parosaval sanszos. Lent a magasszarku imadja a havat es a jegpancelt, leptenkent el akarunk nyalni. Aztan kocsiba beeeee, ablakot leeee, eletunkben eloszor es utoljara autoval megyunk egyetemre, jeeeeee!!! Vegighaladunk a rakparton, nagyonszeptenyleg, csak tudnank masra is koncentralni. Zoli ott volt, segitett, nyugtatott, kipakolt, bepakolt, fotozott, es vigyorgott. Es akkor meg Simiagi is tavolinak erezte a jovot!

Simiagi, holnap itt a nap! Veled vagyunk, es orulj, hogy neked legalabb nem kell kuzdened a hideggel, hoval, jeggel, szellel!

2 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://aligator.blog.hu/api/trackback/id/tr682104585

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

szandrushka 2010.06.23. 19:42:38

jajj ági ez nagyon kis kedves volt :)))

simiagi tényleg nagy kalappal, legyél nagyon ügyes!!

puszi mindenkinek, mindenki legyen ügyes úgy általában :) hajrá 1s1f !

simiagi 2010.06.23. 21:48:27

Jaj köszönöm szépen!!! Ennyi drukkoló mellett már nem is lesz nehéz!!! Meg ugye az izgulás részét már januárban letettem:)
Pusz
süti beállítások módosítása