Utolsó kommentek

  • dzsilla: statban láttam, h linkeltetek, nyugi :) (2010.10.08. 09:43) News
  • jeklybaba: nos nem vállalunk mindent a nagyközönség előtt, de ha te is megtaláltad lehet, hogy feleslegesen r... (2010.10.08. 01:08) News
  • dzsilla: pedig ezek tök jó képek, igazán elküldhetted volna :) (2010.10.07. 17:39) News
  • simiagi: OOO köszönöm szépen a napi mérleget:) Jó volt tegnap!!! Szupper:) (2010.06.25. 17:23) Népi Jóska, Bakonyi Betyár Sanyi
  • simiagi: Jaj köszönöm szépen!!! Ennyi drukkoló mellett már nem is lesz nehéz!!! Meg ugye az izgulás részét ... (2010.06.23. 21:48) trianontagadotibi alias 3T
  • Utolsó 20

2010.06.02. 18:01 jeklybaba

Szandi kedvéért :)

nahello, itt pótolom az összes lemaradást, mert lusta vagyok emailt írni, és úgy érzem ezt gyorsabban lezavarom :)

zajlik az élet szinte alig tudom követni... a legviccesebb, hogy alig keresek munkát, mert annyi kisebb dolog van, ami leköti a figyelmemet, időmet, pl meghívót kell csinálni valakinek vagy prospektust, közben egy-két pályázat... szóval simán elmegy az idő és még mindig nincs fix melóm, amit jelenleg élvezek is, de tudom, hogy ez nem lehet örökké így. Ja és képzeljétek tök vicci, de kezd beindulni a zenész karrierem is, az Auguszt cukrászdában zenélek péntekenként (ha rossz az idő) a quartettel. Nagyon vicces annyian elkérték már az elérhetőségünket, hogy lassan névjegykártyát kell csinálnom magunknak, pedig még nevünk sincs :D
Most pénteken is megtalálhatóak vagyunk 4től 6ig az belvárosi August cukiban (puskin mozi mellett a ferenciek tere felé), jöhettek drukkolni illetve méregdrága sütiket fogyasztani :)

Egyébként hétvégére elhúzom a csíkot lagziba megyek, rokonom esküvője lesz, szóval dínomdánom marha nagy kajálás és soksok csevegés rég nem látott ismerősökkel és távoli rokonokkal, ilyenkor persze mindig előjön a hülye budapesti szindrómám, mármint h azt hiszem h ők azt gondolják h hülye budapesti. Na azér biztos ezen is felül fogok emelkedni.

A bizniszt meg nyomjuk Ágivel meg Kingával, igyekszünk pályázgatni elsőkörben, lassan egy egyszerű weblap is összeáll, ami igaziból egy blog, hogy a domaint se kelljen megvenni :) a köetkező lépésben pedig igyekszünk proaktívak lenni, és projekteket kereseni. Nekem még lehet, hogy összejön egy-két weboldal összerakása hamarost, de nagyrészük ingyé, mert ugye ismerősök. meg tanulnom is kell, hogyan lehet olyan pöpec dolgot csinálni, hogy utána egy kívülálló is simán feltölthesse az új híreket képeket saját maga.

Nyaralást most nem nagyon szervezek nyárra, de azt hiszem a tavalyi nyáron plusz ebben az évben is kiutaztam már magam, kell egy kis itthonlét is :D most így gyorsan felsoroltam magamban hol jártam a közelmúltban: India, Prága, Hollandia, Bécs, Pécs, Skócia szóval igen előre megkaptam a nyaralást, most már a kemény munkának kell következni. Igen.

Szóval így telnek napjaim, remélem Szanyus kielégítettem a kívánságodat, és a többiek is kaptak hírmorszákat, akik akartak :) de csendben megjegyezném, hogy az utolsó három bejegyzést én írtam a blogba ami azér kicsit ciki... mintha magammal társalognék (persze Szandi kivétel, 1200 oldalas levele felmenti a blogba írás alól egy rövid ideig :) de a többieknek semmi mentség, fejvesztés terhe mellett tessék azonnal írni! a kezem mindenhova elér, úgyhogy a külföldön tartózkodó emberek sem menekülnek meg!!!

csóóók, d

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://aligator.blog.hu/api/trackback/id/tr962051448

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása